Des de la CECEIB-ACENEB (Confederació Espanyola de Centres d’Ensenyament de les Illes Balears – Associació Centres d’Ensenyament de les Illes Balears) us oferim un nou ponent als “Desayunos de la CECEIB: un cafè amb l’Educació”. En aquesta ocasió tenim l’honor de tenir entre nosaltres Francisco Mora Teruel. Un científic amb un bagatge professional i acadèmic espectacular i que ens aproparà a la neurociència i al paper de l’emoció, com la base d’una nova aproximació a l’educació. Com hem anat explicant en altres ocasions, la CECEIB no cedeix en l’objectiu inicial que es planteja a l’hora d’organitzar aquestes jornades: generar el debat i l’opinió en el sector de l’educació suposa l’eix transversal d’aquestes jornades, que un cop més – després d’un parèntesi- se celebren a CAIXAFORUM, escenari emblemàtic de la nostra arquitectura i història. Avui crec que puc afirmar que els “Desayunos de la CECEIB: un cafè amb l’Educació” són de gran interès per al debat en l’àmbit educatiu, polític i social, tant a nivell autonòmic com a l’àmbit estatal. Agrair també el patrocini de la Fundació Eurest i Grupo Anaya, i la col·laboració de Caixaforum, sense els quals i la seva inestimable implicació, el projecte no seria possible. Finalment, un cop més, agrair la vostra assistència. El fet de dirigir els ” Desayunos de la CECEIB: un cafè amb l’Educació” a equips directius i la gent vinculada amb el món educatiu, suposa enriquir el debat sobre les principals qüestions que els centres educatius tenim sobre la taula en aquests moments. Moltes gràcies Ventura Blach Amengual President CECEIB

Vos hi esperam!