Amb la visita als centres associats d’Eivissa, ahir també es va aprofitar per presentar les

I JORNADES DE PASTORAL CECEIB – EIVISSA

Testimoni i evangelització a l’escola del segle XXI”

26 i 27 de maig 2017

Una fita importantíssima per a donar a conéixerla importància de la pastoral que des dels nostres centres es realitza cada curs escolar i donar-li suport. Amb aquestes jornades volem reflexionar sobre el futur de l’evangelització i reforçar la feina que contribueix des dels col·legis a fer-la possible. Per això, contarem amb la presència de l’Excm. i Rvdm. Sr. D. Vicente Juan Segura, bisbe d’Eivissa, i de dos ponents de referència en el panorama actual, el professors Ferran Riera i Marta Zaragoza.

Vos adjuntam el programa per si pot ser del vostre interés.

i-jornades-pastoral-eivissa-3-page-001
i-jornades-pastoral-eivissa-3-page-002