La CECEIB-ACENEB (Confederació Espanyola de Centres d’Ensenyament de les Illes Balears – Associació Centres d’Ensenyament de les Illes Balears) impulsa la posada en marxa d’unes jornades xerrada-col·loqui amb el nom:
“Desayunos de la CECEIB: un cafè amb l’Educació”.
Es tracta d’una iniciativa única a hores d’ara, on el debat i l’opinió en el sector de l’educació han de ser els grans protagonistes.
El lloc de celebració serà a Palma de Mallorca i la seva marxa està prevista per al proper mes de desembre amb una xerrada-col·loqui de l’Hble. Sr. Martí March, Conseller d’Educació i Universitat de les Illes Balears.
Aquests berenars van dirigits a equips directius i a la gent vinculada amb el món educatiu, i pretenen ser un punt de reflexió i debat sobre les principals qüestions que els centres educatius tenim sobre la taula en aquests moments.
Es preveu una periodicitat de 3-4 conferències durant el curs i comptar amb la intervenció dels professionals més representatius en l’àmbit educatiu en el panorama nacional.
Aquestes jornades compten amb el patrocini d’ Scolarest i Grupo Anaya, i amb la col·laboració de CaixaFòrum, als quals agraïm la seva inestimable implicació en el projecte.